Passie voor onze gasten

Rental in Rome biedt een groot assortiment van appartementen, penthouses en lofts in het centrum van Rome aan. Ons bureau heeft meer dan 500 logies in de hoofddistricten Piazza Navona, Piazza di Spagna, Trastevere, San Pietro, Campo dè Fiori, Colosseum en Parioli geselecteerd. Elk appartement is strikt onderzocht door ons personeel en gecontroleerd om voor het geweldigste vertrouwen in te staan om het appartement voor korte tijd te huren. Een reservering bij ons is net zo gemakkelijk en vlug als bij een hotelkamer.

Onze reputatie is enorm gegroeid en wij worden beschouwd als de beste Internet appartement provider in Rome. Ons doel is de beste appartementen aanbieden voor de laagste prijs.

 • Maandelijkse tarieven en speciale prijzen
 • Last minute boekingen
 • Alle utilities inclusief
 • Helemaal uitgeruste keukens
 • Handdoeken en beddengoed
 • Televisie met videorecorder, Stereo-installatie met CD-speler
 • Faxmachines verkrijgbaar op verzoek
 • Wasfaciliteiten
 • Huishouddienst
 • Speciale prijzen voor bedrijven
 • 24 uurs hulpdienst
 • Voor bepaalde locaties: portier, conciërge en sportschool
 • Pick-up op aanvraag


"Any Extra Charges? Any hidden costs?"
We know....you are asking yourself....any extra charges?
NO! That's EXACTLY what you'll pay.
Tax, Vat, electricity, hot water and everything else are included


Problems with your reservation?
Problems with your apartment?

For any problem please send an e-mail to:

customerservice@rentalinrome.com

Or call us:

Rome: +39 06 3220068
Fax: +39 06 23328717Waarom voor ons kiezen?

ERVARING

Al meer dan 10 jaar zijn wij in deze business, we waren één van de eerste bedrijven die zich richtte op deze sector en weinig concurrenten hebben onze  dezelfde ervaring op het gebied van appartementen in Rome.

VERSCHIL

Wij zijn anders dan onze concurrenten, wij bieden niet alleen een eenvoudige boekingservice maar we behandelen de eisen van onze gasten met 360 °. Het persoonlijk uitvoeren van de check in en de check out met meertalig personeel, onze technische dienst is altijd klaar om eventuele probleempjes op te lossen en dat 7 dagen per week. Wij verwelkomen onze gasten op de luchthaven als ze dat willen met een efficiënte vervoersdienst met luxe auto's en professionele chauffeurs  en daarnaast bieden wij een serie van rondleidingen/tours in de stad aan met aantrekkelijke prijzen.

PRIJZEN

De prijzen van onze appartementen in Rome zijn zeker de beste in de markt. Het bieden van zeer lage prijzen is één van de eerste doelen die onze commerciële afdeling heeft tijdens de acquisitie fase van de appartementen.

PASSIE

De passie voor ons werk en voor onze gasten brengt ons ertoe om met de grootst mogelijke aandacht zorg te dragen voor de behoeften van onze klanten.

LUISTEREN

Wij luisteren naar onze klanten om ze te begrijpen en daarmee de beste zorg van onze gasten te bieden.  Uw advies zal ons verbeteren.

ZORG

 Wij verzorgen al onze appartementen, met zorg, tot in detail, om uw verblijf in Rome onvergetelijk te maken.

COMMUNICATIE

We willen geen eenvoudige website zijn om uw appartement online te boeken. Wij houden van communiceren met onze gasten om ze zo, stap voor stap, te kunnen helpen met hun vakantie.

KENNIS

We kennen het grote belang van de loyaliteit van onze gasten, een gelukkige gast is ons belangrijkste doel.

EXPERTISE

Onze meertalige medewerkers zijn professionals die kennis tot in het detail hebben van onze appartementen en de zones. Ze zijn in staat om u te voorzien van alle informatie die u nodig heeft om een aangenaam verblijf in Rome te hebben.

VEILIGHEID

Al onze appartementen zijn goedgekeurd en geschikt bevonden door de gemeente Rome als vakantiehuis.

GARANTIE

Wij garanderen de kwaliteit van het appartement dat u huurt en wij zijn altijd bereid om het te vervangen als het niet aan uw wensen voldoet.INNOVATIE

De interesse en de nieuwsgierigheid van nieuwe technologiën en het introduceren van innovatieve oplossingen is één van onze passies. We zijn bekroond met beste mobiele app van 2013 in de toeristische sector in Italië.

We wachten op u in ons kantoor aan de Via Marianna Dionigi 57 (Piazza Cavour) voor een goede Italiaanse koffie.

Rental in Rome wordt aanbevolen door: