Verstuur naar een vriend
Verzenden
Laatst bekeken appartementen

Bruiloft in Rome met Rental in Rome

wedding in rome wedding in rome wedding in rome wedding in rome wedding in rome wedding in rome wedding in rome
Heeft u er ooit over gedacht om te trouwen in één van de mooiste steden ter wereld?

Met Rental in Rome kunt u dat!

Een huwelijk regelen vanuit een ander land kan moeilijk en stressvol zijn. Rental in Romee kan u helpen bij het regelen van alle details van deze speciale dag om al uw wensen uit te laten komen. U krijgt juridische bijstand voor het organiseren en verzorgen van al het juridische papierwerk die uw bruiloft vereist.

U kunt zelfs kiezen voor de plaats van uw plechtigheid! Heeft u liever een klassiek huwelijk in een beroemde kerk in het centrum van de stad? Of wilt u gebruik maken van de mogelijkheid om te trouwen in een kasteel of villa?

Rental in Rome stelt vele mogelijkheden terbeschikking om het een onvergetelijke gebeurtenis te maken. Hier zijn enkele van onze voorstellen: Federico di Svevia Castle of Scandeluzza Castle dat ook een kleine kerk binnen heeft.

Wat betreft villa’s voor bruiloften, bieden wij u onze beste zoals: Villa Cassia, Villa Manziana, Villa Incantesimo, Villa Santa Rosa, Villa Borghetto Rosa, Villa Il Palombaio.

Neem een kijkje bij deze ongelooflijke opties!

Terwijl u en uw gasten genieten van de bruiloft, zullen wij zorgen voor de cateringservice met typisch Italiaanse gerechten en wat voor Internationale specialteiten u maar wenst. Alles wordt aangepast aan uw smaak

Onze koks zullen u graag hun specialiteiten laten proeven en zij organiseren een groot buffet speciaal voor u.

Een orkest zal romantiek toevoegen: u kunt uw favoriete soort muziek en een dansvloer laten klaarmaken.

We kunnen u ook aan uw behoeften op het gebied van bloemdecoratie helpen met mooie en geurige bloemen voor het verrijken van de ambiance en het creëren van mooie foto's.

Een fotograaf die speciale momenten voor u en uw gasten kan vastleggen; het opzetten van een foto- en video-opname deze magische dag terug te zien!

Bovendien kunnen wij voor u regelen te worden gefotografeerd in de bijzondere plekken van Rome of in andere gebieden, vraag het Rental in Rome gewoon en we zullen blij zijn om u te helpen. Je hebt ook de mogelijkheid de beschikking te hebben over een professionele kapper en een make up artist, deze zullen voldoen aan al uw wensen voor de ceremonie. Indien nodig kunnen uw gasten ook gebruik maken van deze dienst voor een mooie look!

Wij kunnen een limousine serveice organiseren voor de hele dag die tot de besching zal staan van het bruidspaar en de gasten, dus geen zorgen over het verplaatsen van het ene deel naar het andere. Rental in Rome pick up service is beschikbaar voor u! Tenslotte is er geen beter einde van een magische dag dan met fantastisch vuurwerk. Rental in Rome kan het allemaal!

For any other information please contact us at: info@rentalinrome.com

or Call Us:
+39 06 3220068
Fax: +39 06 23328717
wedding in rome
Roma
Welcome Service: Via Marianna Dionigi, 57 - 00193 Roma
Roma
Administrative office: Via Appia Nuova, 677 - 00179 Roma
Nu winkelen met PayPal
Wij zijn lid van: Wij ondersteunen Warchild.org
loading