Trimite unui prieten
Trimite
Ultimele Apartamente vizitate

Nunta ta in Roma cu Rental in Rome

wedding in rome wedding in rome wedding in rome wedding in rome wedding in rome wedding in rome wedding in rome
V-ati mai gandit sa va casatoriti intr-una dintre cele mai frumoase orase din lume?

Cu rental in Rome totul este posibil!

Organizarea nuntii intr-o alta tara poate parea dificil si stresant , insa Rental in Rome va poate ajuta sa realizati acest eveniment special si memorabil punand atentia pentru fiecare detaliu si de a indeplini dorintele dvs. 

Primiti atentia legala maxima pentru organizarea si cererile actelor necesare pentru casatoria dvs. 

Puteti alege locul ceremoniei dvs. Preferati o ceremonie clasica intr-o biserica faimoasa din centrul istoric al Romei sau doriti sa aveti posibilitatea de a va uni destinele intr-un castel  sau intr-o vila?

Rental in Rome va ofera posibilitatea de a trai o ceremonie intradevar de neiutat. Acestea sunt cateva dintre propunerile noastre: Castelul  Federico di Svevia sau Castelul  Scandeluzza care printre altele dispune si de o mica biserica.

Daca preferati sa organizati ceremenia intr-o vila, va putem  oferi o gama ampla aleasa dintre vilele cele mai frumoase cum ar fi: Villa CassiaVilla ManzianaVilla IncantesimoVilla Santa RosaVilla Borghetto RosaVilla Il Palombaio.

Lasati-va incantati de aceste splendide si unice locatii! 

Mai mult decat atat, Rental in Rome va avea grija de serviciul de catering care va fi pregatit fie cu specialitati tipic italiane, fie cu specialitati internationale personalizand bufetul  in functie de gusturile dvs. 
Bucatarii nostri va vor prezenta specialitatile lor si va vor organiza un buffet impresionant. O orchestra va vor face sa traiti o atmosfera mai romantica si sugestiva propunandu-va un repertoriu muzical ales special pentru gusturile dvs. De asemenea, este posibila rezervarea  unui spatiu pentru dans . 

Putem satisface chiar si cererile dvs privind decoratiile florale cu parfumate si frumoase flori, imbogatind ambientul si creand delicioase imagini. 

Un forograf va immortaliza aceste momente speciale pentru dvs si pentru oaspetii dvs , realizand un serviciu video-fotografico pentru a va aminti de acasta zi magica. De asemenea, fotograful Rental in Rome va fi onorat de a va fotografia in locurile cele mai romantice si tipice din Roma si nu numai. Cereti si Rental in Rome va fi gata de a va ajuta. 

Un coafez si o persoana ce realizeaza machiaj profesional sunt la dispozitia dvs pentru orice solicitare inainte de ceremonial. La cerere, va putea fi posibila  utilizarea acestui serviciu si de a avea astfel un look impecabil si unic.  

Va putem pune la dispozitie un serviciu cu limuzina pentru tinerii casatoriti si pentru oaspetii acestora pentru intreaga zi.

Serviciul di Pickup al Rental in Rome este la dispozitia dvs! 
Pentru a  incheia aceasta zi magica, Rental in Rome va delecta fie tinarul cuplu cat si oaspetii cu fantastice focuri de artificii. 

Rental in Rome va avea grija de a organiza totul in cel mai mic detaliu pentru acest moment de neuitat. 
Pentru informatii ulterioare va rugam sa ne contactati la : : info@rentalinrome.com
Sau: 

Tel :  +39 06 3220068
Fax:  +39 06 23328717
wedding in rome
Roma
Serviciu de primire oaspeti: Via Marianna Dionigi, 57 - 00193 Roma
Roma
Birou Administrativ: Via Appia Nuova, 677 - 00179 Roma
Suntem membri ai: Sprijinul nostru Warchild.org
loading