Algemene voorwaarden appartement in Rome | RentalinRome.com

Algemene Voorwaarden

1- Algemeen boekingsvoorwaarden:

Een appartement is ALLEEN geboekt na ontvangst van onze officiële bevestiging van de boeking (voucher).

 • Wanneer een cliënt een accommodatie boekt accepteert hij / zij impliciet onze annuleringsvoorwaarden en verklaart hij / zij gelezen en begrepen te hebben dat de beschrijving van de accommodatie goed is en is hij / zij van mening dat het geschikt is voor zijn / haar behoeften.
 • Na aanbetaling om het appartement te reserveren betaalt u het resterende bedrag bij aankomst Dit kan het ook met een creditcard (Visa / Mastercard) worden betaald Daarnaast moeten onze klanten de voucher meenemen bij check in.
 • Indien een creditcard wordt gebruikt voor de reservering, worden de creditcard gegevens geheim gehouden binnen het "Banca Sella" security systeem.
 • We informeren onze gasten dat een minimum huur van 4 nachten is vereist tijdens Kerstmis, Oud en Nieuw en Pasen en daarnaast is er een toename van de prijs met 20% op elke gepubliceerde prijs van een appartement.
 • Bovenop het tarief aangegeven op de website komen 50,00 Euro administratiekosten bij elke boeking.

Een belasting van €6,00 per persoon per nacht geldt vanaf 1 september 2014 voor iedere persoon die een overnachting in Rome boekt. De belasting moet aan het eind van het bezoek worden voldaan. Kinderen onder de 10 jaar zijn vrijgesteld van betaling. Het maximum aantal nachten waarover belasting moet worden betaald is 10.

Standaard boekingsprocedure:

A) Het controleren van de beschikbaarheid door het invullen van het online-formulier of stuur ons een e-mail of stuur ons uiteindelijk het verzoek per fax of bel ons;

B) Naar aanleiding van het verzoek van een klant, zullen onze medewerkers een boekingsformulier sturen dat moet worden ingevuld, en op dit punt zal de klant de betaalmethode kiezen voor voor de aanbetaling.

De client moet u ons het boekingsformulier terugsturen, via e-mail of fax, samen met een kopie van de ontvangst van de aanbetaling of met een ondertekend exemplaar van een credit card machtiging;

C) Zodra wij het boekingsformulier toesturen is het appartement tijdelijk geblokkeerd voor 24 uur. Als we het boekingsformulier en een kopie van de aanbetaling binnen 24 uur niet terugkrijgen, kan de beschikbaarheid van het appartement niet langer gegarandeerd worden.

D) Het appartement is pas geboekt als wij de bevestiging van de boeking sturen.

2 - Check-in/check-out tijden

Op de dag van aankomst zal iemand van Rental in Rome op de cliënt wachten bij het appartement, daarom dienen wij de vluchtdetails of de verwachte tijd van aankomst bij het appartement minstens 3 dagen van te voren te weten.

Als we de reisdetails van de client weten (details vlucht, aankomsttijd op het station, enz.) zullen we de kans hebben om de afspraak voor de check-in op een exacte tijd te laten plaatsvinden.

Als de cliënt de aankomsttijd niet doorgeeft zal er niemand van Rental in Rome wachten bij het appartement, voor de check-in.

Tenzij anders vermeld is de check-in tijd vanaf 15:00 tot 20:00 uur en de check-out is niet later dan 11:00 uur.

Echter, indien mogelijk, is het op verzoek van de klant mogelijk dat de check-in en check-out op het meest geschikte moment voor hem / haar plaatsvindt.

Check in tijd en check-out tijd buiten kantooruren 9.30 uur – 20.00 uur zijn mogelijk met een vergoeding van € 25.

Check in tijd na middernacht is mogelijk met een vergoeding van € 50.

DE CHECK-IN IS NIET GEGARANDEERD ALS DE CLIENT ONS NIET INFORMEERT!

We verzoeken de gasten om ons te informeren over eventuele vertraging bij aankomst.


3 - Annuleringsbeleid:

a) Indien de klant opzegt
 • Met ten minste 30 dagen vóór de eerste dag van de reservering zal de aanbetaling volledig worden teruggegeven, met uitzondering van € 50 die zullen worden ingehouden ter dekking van de reserveringskosten.
 • In geval van annulering met minder dan 30 dagen voor de aankomst zal de klant het volledige bedrag van de geboekte verblijf dienen te betalen.
b) Indien Rental in Rome annuleert:

 • In de zeldzame gevallen waarin onvoorziene omstandigheden er voor zorgen dat Rental in Rome de reservering van het appartement dient te annuleren, kan de klant ervoor kiezen om een ander appartement te boeken met vergelijkbare kenmerken onder onze brede waaier van aanbiedingen.
 • In het geval dat de alternatieve opties niet passen in de behoeften van de klant, zullen wij het totale bedrag terugbetalen en dan heeft Rental in Rome geen verdere aansprakelijkheid.
 • Echter, in het geval van een van de hierboven beschreven gebeurtenissen, doen wij ons best in het verstrekken van een appartement met dezelfde of een hogere kenmerken van het oorspronkelijk geboekte appartement

 • Als Rental in Rome annuleert bieden wij een appartement aan van dezelfde of hoge kwaliteit.

  4 - Security deposit/waarborgsom:
  • Voor sommige appartementen is een waarborgsom tegen schade vereist. Deze som is doorgaans niet hoger dan € 300 in het geval van korte termijn verhuur en € 1000 in het geval van lange termijn verhuur of in het geval van appartementen met prestigieuze meubels.

  Indien bij de check-out tijd alles in het appartement in orde is, wordt het totale bedrag van de borgsom volledig terugbetaald. De waarborgsom dient betaald te worden op uw aankomst in cash (in Euro) of credit card.

  5 - Appartement voorwaarden:

  • Wanneer de klant aankomt in het appartement zal het gereinigd zijn en voorbereid op het aantal personen dat is vermeld op de voucher.
  • De klant is verantwoordelijk voor eventuele schade aan het meubilair of een ander object tijdens het verblijf in het appartement.
  • Als tijdens de check-in tijd van de cliënt iets gebroken is of iets niet goed werkt in het appartement, dient hij / zij ons onmiddellijk op de hoogte te stellen van het probleem.
  • De persoon, wiens naam voorkomt in de bevestiging van de reservering, is de persoon die verantwoordelijk is in het geval van eventuele schade.
  • De sleutels worden overhandigd aan de klant binnen het appartement tijdens de check-in en deze moeten worden geretourneerd aan de eigenaar of een van zijn / haar vertegenwoordigers tijdens het uitchecken.


  6 – Appartement beschrijving:

  De beschrijvingen van de appartementen komen overeen met de waarheid.

  7 - Huisdieren: Huisdieren van welke aard en omvang zijn alleen toegestaan op aanvraag.

  8 - Aantal personen: Het aantal van de mensen tijdens de reserveringsprocedure kan niet worden gewijzigd tijdens de duur van het verblijf. Eventuele extra gasten (indien niet van tevoren medegedeeld) zal leiden tot annulering.

  9 - Diefstal / schadevergoeding:

  Rentalinrome S.r.l. Is niet verantwoordelijk voor eventuele diefstal of lichamelijk letsel tegen de gasten binnen onze appartementen. Om deze reden raden we het nemen van een reisverzekering aan.

  10 - Privacy:

  Alle informatie van de klant is strikt persoonlijk en mag alleen worden gebruikt voor commerciële doeleinden binnen de grenzen van Rental in Rome volgens de decreto legislativo numero 196 del 30 Giugno 2003 sulla protezione dei dati personali

  Geen van de persoonlijke gegevens, zoals adres, telefoonnummer, etc zal worden toegekend aan buitenstaanders, en alle persoonlijke gegevens worden geheim behandeld om de klant zijn privacy te waarborgen.

  11 - Toepasselijk recht:

  Deze boeking voorwaarden zijn onderworpen aan de Italiaanse wet. In geval van een geschil is het Hof van Rome de enige bevoegde instantie. Wij behouden ons het recht voor om wijzigingen door te voeren in delen van dit document.

  12 - Cookies:

  Terwijl u rentalinrome.com bekijkt, worden advertentiecookies op uw computer geplaatst, zodat we weten waarin u interesse hebt. Onze partner voor de weergave van advertenties, AdRollzorgt er vervolgens voor dat wij u retargetingadvertenties kunnen aanbieden op andere websites, op basis van uw eerdere gebruik van rentalinrome.com. Onze partners gebruiken geen technieken waarmee persoonlijke gegevens worden verzameld, zoals uw naam, e-mailadres, postadres of telefoonnummer. U kunt deze pagina bezoeken om u af te melden van de gerichte advertenties van AdRoll en hun partners.


  Ontdek andere wijken

  Trevifontein
  • 45 Appartementen
  Piazza Navona
  • 97 Appartementen
  Spaanse Trappen
  • 86 Appartementen
  Sint-Pieter
  • 113 Appartementen
  Colosseum
  • 57 Appartementen
  Trastevere
  • 100 Appartementen
  Parioli
  • 15 Appartementen
  Station Termini
  • 34 Appartementen
  Campo de' Fiori
  • 42 Appartementen
  Andere wijken
  • 36 Appartementen