Send to a friend
Lähetä
Last visited Apartments

Häät Roomassa kanssa Rental in Rome

wedding in rome wedding in rome wedding in rome wedding in rome wedding in rome wedding in rome wedding in rome
Oletko koskaan ajatellut naimisiin yhdessä maailman kauneimmista kaupungeista?

Vuokraamalla Roomassa voit!

Häät järjestäminen toisesta maasta voi olla vaikeaa ja stressaavaa. Vuokraaminen Roomassa voi auttaa sinua järjestämällä kaikki tämän erityispäivän yksityiskohdat, jotta toiveesi toteutuvat. Sinulla on oikeusapua järjestääksesi ja huolehtiakseen kaikista oikeudellisista asiakirjoista, joita häät tarvitset.

Voit jopa valita seremonian paikan! Haluatko mieluummin klassisen häät kuuluisassa kirkossa keskustassa? Tai sinulla on mahdollisuus mennä naimisiin linnassa tai huvilassa?

Vuokraus Roomassa tuo sinulle monia mahdollisuuksia, jotta voit kokea todella unohtumattoman tapahtuman. Seuraavassa on muutamia ehdotuksistamme: Federico di Svevian linna tai Scandeluzza-linna, jossa on myös pieni kirkko.

Villa häät, voimme tarjota sinulle parhaamme, kuten: Villa Cassia, Villa Manziana, Villa Incantesimo, Villa Santa Rosa, Villa Borghetto Rosa, Villa Il Palombaio.

Katsokaa näitä uskomattomia vaihtoehtoja!

Kun sinä ja vieraat nauttivat hääjuhlista, hoidamme ruokailupalvelun tyypillisen italialaisen ruoan ja minkä tahansa haluamasi kansainvälisen erikoispalvelun avulla.

Kokit esittelevät mielellään erikoisuuksiaan ja järjestävät sinulle erinomaisen buffetin.

Orkesteri lisää romantismia ilmapiiriin: voit valita suosikkimusiikkisi ja varata alueen tanssia varten.

Voimme myös tyydyttää tarpeesi kukka-koristeluun kauniilla ja tuoksuvilla kukkilla, rikastuttamalla tunnelmaa ja luomalla eläviä kuvia.

Valokuvaaja voi kaapata nämä erityiset hetket sinulle ja vieraillesi, perustamalla valokuvaus- ja videotallennuspalvelun muistin säilyttämiseksi tästä maagisesta päivästä!

Lisäksi voimme järjestää sinut valokuvattavaksi Roomassa tai muilla alueilla. Sinun tarvitsee vain kysyä meiltä vuokrauksesta Roomassa ja autamme sinua mielellämme.

Sinulla on myös mahdollisuus käyttää ammattitaitoista kampaamoa ja taiteilijaa, joka täyttää kaikki tarpeesi ennen seremoniaa. Tarvittaessa vieraasi voivat hyödyntää tätä palvelua ja olla moitteeton!

Voimme järjestää limusiinipalvelun koko päivän, joka on häätparin ja vieraiden käytettävissä, joten ei tarvitse huolehtia siirtymisestä osasta toiseen. Rooman vuokrauspalvelu on saatavilla sinulle!

Lopuksi ei ole parempaa loppua maagiseen päivään kuin ilahduttaa vieraasi fantastisten ilotulitteiden kanssa. Vuokraus Roomassa voi järjestää kaiken!

Jos haluat lisätietoja, ota meihin yhteyttä osoitteessa: info@rentalinrome.com

tai soita meille:
+39 06 3220068
Faksi: +39 06 23328717
wedding in rome
Roma
Welcome Service: Via Marianna Dionigi, 57 - 00193 Roma
Roma
Hallinnollinen toimisto: Via Appia Nuova, 677 - 00179 Roma
Now Accepting PayPal
Olemme jäsen Tukemme Warchild.org
loading