Termeni și condiții apartament în Roma | RentalinRome.com

Conditii generale de rezervare RENTAL IN ROME

Conditii generale de rezervare RENTAL IN ROME

Un apartament se considera rezervat NUMAI dupa primirea confirmarii rezervarii oficiale (“voucher”).

Din momentul in care un client rezerva o proprietate, accepta implicit termenii nostri de anulare si sustine ca a citit si inteles descrierea apartamentului si este considerat potrivit pentru propriile exigente.

Modalitatea de rezervare prevede obtinerea din partea noastra al depozitului ( depozit de rezervare) bazata pe un procentaj intre 20 si 30 % din costul total al vacantei.

Suma ramasa se plateste exclusiv in numerar la sosire; o suma mai mare de 1000,00 euro poate fi platita cu card de credit ( Visa / Mastercard) completand un formular pe care il va prezenta un reprezentant Rental in Rome. Clientul arata ca este de acord cu faptul ca din carta sa de credit va fi extrasa suma ramasa de platit ( rest plata, taxele turistice ale orasului Roma etc) , adaugand 3% pentru cheltuielile bancare. Clientii sunt rugati sa printeze voucherul inainte de sosirea lor in apartament.

Comunicam faptul ca in perioada sarbatorilor de Craciun, Revelion si Paste ,sejurul minim este de 4 nopti, iar pretul aplicat fiecarui apartament va fi cel din " Sezonul inalt" indicat in lista de preturi.

La tariful vizibil in website-ul nostru trebuie adaugati 50 de euro ce reprezinta partea agentiei pentru fiecare rezervare efectuata.

Taxa de statiune

Incepand cu 1 septembrie 2014, comuna Roma a introdus o taxa de oras ce trebuie platita de client in ziua de check-in in apartament in valoare de 6,00 euro de persoana/ noapte pentru un maxim de 10 zile. Exceptie de la plata sunt copiii care nu au implinit 10 ani.

Procedura de rezervare online:

Aceasta procedura de rezervare este valabila pentru toate structurile identificate pe site-ul nostru prin simbolul “Book Now”.

A) Verificati disponibilitatea unui apartament in calendarul din interiorul site-ului utilizand direct filtrii de disponibilitate

B) Completati formularul “Completati rezervarea ta ” accesibil in interiorul fiecarei cartele asociate unui apartament. Vor fi solicitate datele dvs personale ( nume, prenume, numar de telefon , email, tara de origine) si citeste si accepta Codul de Confidentialitate si Termeni si Conditii

C) Apasati butonul “ Plateste cu” pentru a intra in zona rezervata clientilor, unde puteti gasi informatii privitoare la solicitarea dvs de rezervare din meniu “ Rezervarea ta”

Veti primi automat un email de intampinare la adresa de email ( introdus in faza de inregistrare) unde va este solicitata aprobarea datelor de identificare in zona rezervata, pentru a finaliza rezervarea dvs .

Faceti click pe butonul rosu “ Plateste acum” pentru a finaliza comanda platind avansul solicitat prin intermediul sistemului de plata sigur Paypal.

Va reamintim ca procedura de rezervare online prevede un timp limitat de 60 de minute/ o ora pentru a putea completa si confirma rezervarea dvs definitiva.

In cazul in care va fi depasit acest timp, solicitarea dvs va fi anulata , iar locuinta preferata va ramane libera pentru alte rezervari.

In interiorul zonei rezervate , gasiti un contactor de timp care stabileste timpul scurs de la debutul solicitarii rezervarii pana la confirmarea ei prin intermediul butonului “ Plateste acum” .

In interiorul Zonei Rezervate gasiti multe otiuni utile pentru a imbunatati maximul de confort al sejurului dvs, de aceea va rugam sa vizitati zona rezervata clientilor prin intermediul meniu-ului “Rezervarea ta” disponibila pe ecran, sus in stanga, imediat sub Logo-ul Rental in Rome.

 

Procedura de Rezervare Standard

Pentru toate apartamentele care nu pot fi rezervate online sau pentru a avea un contact direct cu un operator Rental in Rome sunteti invitati sa ne scrieti direct la : info@rentalinrome.com

Pentru apartamentele care nu pot fi rezervate online este posibila completarea unui formular prin intermediul butonului “Cerere” prezent in orice cartela apartament care nu poate fi rezervat online.

 

Completând câmpurile necesare în formularul de cerere puteti fi contactat de un operator care vă va ajuta în alegerea apartamentului cel mai potrivit nevoilor dumneavoastră.

C) durata de timp a cererii de rezervare cu ajutorul din partea operatorului Rir este de 24 de ore.

D) Procedura de plată, atunci când apartamentul este blocat pentru dvs, se va efectua ca si in cazul rezervarii on-line.

2 – Ora de check-in/check-out:

La sosirea dvs in apartament, un reprezentant al Rental in Rome va va întâlni în apartament, prin urmare, vă rugăm să ne anunțați ora estimativa a sosirii, cu cel puțin 3 zile în secțiunea "check in” si check out" din meniul "Comanda".

Cunoașterea completă a informațiilor de zbor, timpul de sosire în stație etc, ne va permite intampinarea dvs in conditii optime, fara timp de asteptare.

In cazul in care nu veti anunta ora sosirii, va conduce la lipsa angajatului pentru a va intampina in apartament.

In cazul in care nu este specificat nimic, orarul de check-in are loc intre orele 14 si 20, in timp ce check -out nu se poate face mai tarziu de ora 11.

Poate fi stabilit alt orar, în funcție de nevoile dumneavoastră.

Check-in și check-out în afara orelor de program de la 9.30 la 20 este permis cu plata sumei de 25 euro.

Check-in după miezul nopții, se admite după achitarea a 50 de euro.

Procesul de CHECK-IN NU POATE FI GARANTAT DACA NU NE OFERITI ACESTE INFORMATII.

Vă rugăm de a anunta imediat orice întârziere a sosirii dvs.

 

Conditii de anulare a rezervarii

a) în Cazul în care clientul anulează:

În termen de 30 de zile de la sosire, depozitul va fi rambursat integral, cu excepția a 50 de euro, care vor fi menținuti în calitate de compensare a cheltuielilor

Începând cu 30 de zile până la 7 zile înainte de sosire, depozitul nu va fi rambursat.

În caz de anularea rezervarii cu mai puțin de o săptămână înainte de sosire, trebuie să efectuați plata integrala a sejurului.

b) în cazul în care agenția anuleaza

În cazuri rare, atunci când agenția anuleaza rezervarea apartamentului, clientul poate alege un alt apartament din gama noastra cu caracteristici similare.

În cazul în care propuneri alternative nu au fost pe gustul dvs, vă va fi restituit întregul depozit și nicio răspundere nu poate fi data Rental in Rome.

În orice caz, vă vom furniza un apartament egal sau deo mai buna calitate decât cea selectata în cazul în care astfel de circumstanțe apar.

4. Depozit împotriva daunelor:

Unele servicii necesită un depozit pentru eventualel daune, care, de obicei, nu depășește 300 de euro, în caz de închiriere pe termen scurt sau 1.000,00 de euro pentru chirie pe termen lung sau pentru apartamentele dotate cu un mobilier de prestigiu.

Suma va fi rambursată integral la check-out, după ce reprezentantul societatii noastre s-a asigurat că totul este în ordine. De obicei, depozitul împotriva daunelor trebuie să fie platit în numerar (în Euro) sau cu card de credit.

5 –Conditiile apartamentului:

Apartamentul va fi oferit la sosire complet curățat și pregătit pentru numărul de persoane indicat în voucher.

Clientul este responsabil pentru orice daune de mobilier și alte obiecte, cauzate în timpul sederii sale.

Vă rugăm să raportati orice defecțiune, descoperita la intrarea in apartament

Cheile vor fi predate clientului la intrarea sa in apartament la check-in , si vor trebui să fie restituite la check-out

6 – Descriere apartamente:

Descrierile și fotografiile apartamentelor prezentate pe site sunt absolut corecte și corespund realității.

7 – Animale de companie: este permis accesul animalelor de orice tip sau dimensiune, numai la cerere și numai în cazul în care prezența lor va fi autorizata de către proprietarii imobilului oaspete. Oaspeții trebuie să contacteze operatorii nostri in momentul rezervarii apartamentului, pentru un eventual acord

Proprietarii își rezervă dreptul de a permite sau nu animalele de companie.

8 – Numărul de persoane: numarul de persoane indicat in timpul procedurii rezervarii nu poate fi modificat pe toata durata sejurului. Eventualii oaspeti extra - daca nu au fost anuntati in prealabil va conduce la anularea rezervării.

9- Predarea Apartamentului:

Domnilor invitați, vă rugăm să lăsați bucătăria în ordine (vesela curata) si arunca gunoiul din apartament în recipiente speciale externe. În caz contrar, va fi încasata suma de 25,00 Euro gaj eliberate anterior, în numerar sau prin card de credit, în ziua de plecare.

10 – Furt/deteriorare:

Rentalinrome. Srl nu este responsabil pentru eventuale furturi sau vătămare corporală a oaspeților în apartament. Va sfatuim sa achizitionati abonament special de asigurare de călătorie.

11 - Confidențialitate:

Toate datele clientului sunt private și, prin urmare, strict rezervate pentru uz comercial în cadrul Companiei, în conformitate cu decretul legislativ numărul 196 din 30 Iunie 2003 privind protecția datelor cu caracter personal.

Niciunul dintre datele furnizate, cum ar fi adresa, numărul de telefon și altele, vor fi livrate altor persoane, pentru a păstra dreptul la confidențialitate a fiecărui client

12 – Legislație:

Aceste condiții sunt reglementate de legislația italiană. În caz de litigiu, Curtea de la Roma, va fi singura autoritate competentă. Ne rezervam dreptul de a modifica acest document.

13 – Cookies:

În timpul navigării rentalinrome.com vor fi instalate module cookie în scopuri publicitare de pe browser, ceea ce ne permite să va cunoastem interesele. Compania cu care colaboram, AdRoll, afișeaza anunțuri cu reorientarea pe alte site-uri, în funcție de activitatea pe rentalinrome.com. Metodele utilizate de partenerii noștri nu colectează date cu caracter personal, cum ar fi numele, adresa de e-mail, adresa sau numărul de telefon. 


Descopera alte zone

Fântâna Trevi
  • 45 Apartamente
Piata Navona
  • 96 Apartamente
Treptele Spaniole
  • 84 Apartamente
Sfântul Petru
  • 111 Apartamente
Colosseum
  • 57 Apartamente
Trastevere
  • 99 Apartamente
Parioli
  • 15 Apartamente
Stația Termini
  • 33 Apartamente
Campul de Flori
  • 42 Apartamente
Alte zone
  • 36 Apartamente