Codul de confidentialitate

Codul de confidentialitate

Va aducem la cunostinta,
în conformitate cu art . 13 din Decretul de Lege din 30.06.2003, n. 196 
care reflecta Textul unic de Reguli privind protectia persoanelor fizice si alte entitati in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal, că informațiile și datele furnizate clienților Rental in Rome vor fi tratate în conformitate cu normele mentionate privind  obligatiile de confidentialitate care guverneaza activitatea Rental in Rome. 

Pentru prelucrarea datelor cu caracter personal se intelege orice actiune sau ansamblu de actiuni, efectuate fara ajutorul instrumentelor electronice, privind colectarea, utilizarea, inregistrarea, modificarea, extragerea, blocarea, comunicarea, difuzarea, stergerea, distrugerea datelor chiar daca acestea nu sunt inregistrate in banca de date. 
In conformitate cu articolul 13 al Codului, oferim urmatoarele informatii.
Prelucrarea datelor are urmatoarele obiective: managementul operational al relatiilor cu clientii, managementul administrativ si contractul de comunicare privind serviciile Rental in Rome.

c) datele pot fi transmise Organelor de Securitate Publica sau difuzate furnizorilor si agentilor nostri. In conformitate cu articolul 13, punctul 1, litera d) informam cu privire la tipurile de persoane cărora pot fi comunicate datele. De asemenea oferim informații despre domeniul de aplicare al diseminare a datelor

Va informam ca furnizarea datelor este obligatorie, iar refuzul lor poate conduce la neexecutarea contractului. 
In plus, este optional, si nu neaparat obligatoriu, consimțământul prelucrarii datelor cu caracter personal pentru a elabora studii, cercetări, statistici de piață; trimitere oferte de publicitate și informari; efectuarea de vânzări directe sau plasarea de produse sau servicii, transmiterea de informatii comerciale, efectuarea interactiva de mesaje comerciale, in conformitate cu articolul 10 din Decretul de lege 185/ 1999 prin utilizarea Companiei Rental in Rome a telefonului, a emai-uluil, sistemelor automate de apel, fara interventia operatorului sau fax. 

De asemenea, este optional acordul de a primi comunicari comerciale nedorite, in conformitate cu articolul 9 din decretul din 9 Aprilie 2003, n. 70 de transpunere c.cd. Directiva privind E- commerce 2000/ 31/ CE, care prevede ca comunicarile comerciale nedorite trebuie sa fie imediat identificabile ca atare si trebuie sa contina mentiunea ca destinatarul mesajului poate refuza sa primeasca, in viitor astfel de mesaje. 
In cazul in care Clientul decide sa nu isi dea consimtamantul pentru prelucrarea datelor personale in scopuri comerciale, un astfel de refuz nu va avea niciun impact. 

Datele de identificare ale Titularului, pentru prelucrarea de date sunt urmatoarele : 
Rental in Rome,
sediul social Via Riari, 55
Roma, 00165,
Email info@rentalinrome.com

In figura reprezentantului sau legal Jacopo Calabro 

 Datele vor fi prelucrate in conformitate cu normele de autoreglementare in domeniul prelucrarii datelor cu caracter personal continute in codurile profesionale aflate in vigoare. 
Titularul de tratament poate fi contactat in orice moment, fara nicio obligatie oficiala sau folosind modelul respectiv, creat de autoritatea pentru protectia datelor cu caracter personal, in scopul de a apara drepturile sale, asfel cum este prevazut in articolul 7 al Codului. 

Sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal, in conformitate cu articolul 13. D. Lgs. 196/ 2003.

I authorize the use of my personal data in compliance with Legislative Decree 196/03*

Autorizez utilizarea datelor personale in conformitate cu Decretul Legislativ 196/03*


Descopera alte zone

Fântâna Trevi
  • 45 Apartamente
Piata Navona
  • 97 Apartamente
Treptele Spaniole
  • 86 Apartamente
Sfântul Petru
  • 112 Apartamente
Colosseum
  • 57 Apartamente
Trastevere
  • 99 Apartamente
Parioli
  • 15 Apartamente
Stația Termini
  • 34 Apartamente
Campul de Flori
  • 42 Apartamente
Alte zone
  • 36 Apartamente