Rooma huoneistot | Rooma asuntoa | majoitus RentalinRome.com

Passion for our Guests

Rental in Rome tarjoaa laajan valikoiman huoneistoja ja kattohuoneistoja Rooman sydämessä. Olemme valinneet yli 500 majoitusta Rooman tärkeimpien nähtävyyksien lähellä, kuten Colosseum, Espanjalaiset portaat ja Pyhän Pietarin katedraali.

Jokainen huoneisto on tarkasti tarkastettu meidän henkilökunta varmistaa laadun oleskelun vieraille. Asuntojen varaaminen on nopeaa ja helppoa ja voi säästää jopa 50% hotelleista. Rooman vuokra-asuntoa pidetään nyt Roomassa ensimmäisenä Internet-asuntojen tarjoajana. Tavoitteenamme on antaa sinulle parhaan huoneiston alhaisimmalla hinnalla.

RentalinRome-ryhmä syntyi vuonna 2003, ja meillä on laaja kokemus loma-asuntosektorista, pystymme tyydyttämään asiakkaidemme kaikenlaiset tarpeet, voimme räätälöidä palveluitamme saatujen pyyntöjen perusteella. Asiakkaidemme tyytyväisyys on edelleen henkilöstömme ensisijainen tavoite. Monet huoneistomme tarjoavat "PARHAAN HINNAN TAKUUN", takaamme markkinoiden parhaan hinnan, jos asiakas löytää saman asunnon, jota mainostetaan samoiksi päivämääriksi, halvemmalla hinnalla kuin vuokraus.fi on julkaistu, käytämme heti alinta hintaa.

Kuukauden hinnat erikoishintaan
Viimeinen minuutti
Kaikki apuohjelmat sisältyvät
Täysin varusteltu keittiö
Kaikki vuodevaatteet ja pyyhkeet
Televisio videonauhurilla, stereot CD-soittimella
Faksi on saatavilla pyynnöstä
Pesulapalvelut
Siivouspalvelu saatavilla
Yritysten ohjelmat ja hinnat ovat saatavilla
24 tunnin hätäpalvelu
Valituilla paikoilla: ovimies, concierge ja kuntoklubi
Nouto pyydettäessä


Problems with your reservation?
Problems with your apartment?

For any problem please send an e-mail to:

customerservice@rentalinrome.com

Or call us:

Rome: +39 06 3220068
Fax: +39 06 23328717

Rental in Rome in Lehdistö


Vuokra Roomassa tarjoaa laajan valikoiman huoneistoja ja kattohuoneistoja Rooman sydämessä. Meillä on yli 15 vuoden kokemus loma-asuntojen liiketoiminnan.

Rental in Rome is recommended by: