Ehdoista asunto Roomassa | RentalinRome.com

Käyttöehdot

1. Yleiset varausehdot:

Huoneisto varataan VAIN sen jälkeen, kun asiakas on saanut virallisen varausvahvistuksen (jäljempänä "kuponki").

- Asunto, joka kirjaa asunnon, hyväksyy implisiittisesti ehtomme, peruutusehdot ja samalla myöntää, että asunto täyttää kaikki asiakkaan vaatimukset. - Varausprosessi koostuu 20-30%: n ennakkomaksusta asunnon varauksen hinta. Tasapaino on maksettava yksinomaan rahana saapumisen yhteydessä; yli 1000 euron suuruinen saldo voidaan maksaa myös luottokortilla (Visa / Mastercard) täyttämällä vuokrasopimuksen Rooman edustajien antama lomake. Asiakas hyväksyy, että luottokortilla veloitetaan ilmoitettu arvo. Lisäksi asiakkaidemme on toimitettava voucher, kun se saapuu huoneistoon.

- Joulukauden aikana uudenvuodenaattona ja pääsiäisenä voi varata huoneiston vähintään neljän (4) yön hinnalla hinnaston mukaisessa korkeimmalla kaudella.

- Jokaiselle varaukselle veloitetaan 50 euron lisämaksu.

Yöpymismaksu Roomassa

6,00 euron maksu otetaan käyttöön 1. syyskuuta 2014 alkaen. Tämä koskee kaikkia yöpymispaikkoja Rooman rajojen sisällä jokaisen oleskelun lopussa. Alle 10-vuotiaat lapset ovat vapautettuja maksusta. Lisätietoja on seuraavalla verkkosivustolla
FEE: 6,00 euroa per henkilö per yö korkeintaan 10 päivää.

Online-varaus:

On-line varausmenettely on voimassa jokaiselle omaisuudelle, joka on allekirjoitettu sisäisellä verkkosivustollaan "Varaa nyt" -merkillä.

A) Tarkista kiinteistön saatavuus käyttämällä sopivaa kalenteria, joka on saatavilla verkkosivuillamme tai käyttämällä suodattimia, jotka ovat saatavilla jokaisella ”aluevalikosta”.

B) Täytä lomake "Täytä varaus", joka on saatavilla sisäisen kiinteistön verkkosivustolla. Se edellyttää henkilötietojasi (etunimi, sukunimi, puhelinnumero, sähköposti, alkuperämaa) ja lue ja hyväksy tietosuojakäytäntö (koodisuojaus) ja käyttöehdot.

C) Napsauta sitten "Maksu", jos haluat käyttää yksityistä aluettasi, jossa saatat löytää kaikki varauksesi tiedot "varauksesi" -valikosta. Sinulle lähetetään tervetuloa sähköpostiviesti varausjärjestelmästämme (edellisestä vaiheesta), jossa sinulle annetaan käyttäjänimesi ja salasanasi yksityiselle alueelle tulevaa kirjautumista tai muuta varausta varten.

D) Klikkaa "maksa nyt", kun haluat suorittaa varauksen suorittamalla yllä mainitun maksun turvallisen Paypal-järjestelmän kautta.

E) Ennakkomaksu on suoritettava 60 minuutin kuluessa (yksi tunti) pyynnön luomisesta, muuten vaihtoehto päättyy ja varaus peruutetaan. Tämän seurauksena kiinteistö muuttuu saataville myös muille asiakkaille. Huomioithan, että omalla yksityisalueellasi löytyy sopiva ajastin, joka osoittaa jäljellä olevat minuutit varauksen suorittamiseen.

Lisäksi yksityisalueellasi löytyy erilaisia ​​ylimääräisiä palveluja, jotka saattavat olla hyödyllisiä, jotta vierailusi pysyisi miellyttävänä. Siksi kutsumme sinut tutustumaan “varauksesi” avattavaan valikkoon, joka on käytettävissä näytön vasemmassa yläkulmassa, aivan Rooman logon alla.

Vakio-varaus:

A) Jokaista omaisuutta, jota ei ole allekirjoitettu "kirja nyt" tai jos haluat tiedustella tietoja suoraan varausagenttitoiminnon kautta, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen info@rentalinrome.com

B) Mikäli kiinteistöjä ei ole online-varauksen yhteydessä, voit täyttää lomakkeen klikkaamalla “Kysy” -painiketta, joka on saatavilla verkkosivuillamme kiinteistön sisäisen verkkosivuston kautta. Kun lomake on täytetty, sinuun otetaan yhteyttä varausvarausasiamies, joka opastaa sinua koko varausmenettelyssä etsimällä kiinteistöä, joka täyttää kaikki vaatimukset.

C) Kun varausagentti on luonut varausvaihtoehdon, voit suorittaa ennakkomaksun 24 tunnin kuluessa.

D) Huoneisto katsotaan varatuksi vain, kun virasto lähettää varauksen.

2 - Sisään- ja uloskirjautumisajat

Pyydämme sinua lisäämään saapumisaikasi ja -paikkasi vähintään 3 päivän kuluessa ennen saapumistasi, jotta saat tervetuliaisagenttimme apua ja välttää mahdolliset haitat. Soveltuu haarukka, joka on saatavilla yksityisalueesi avattavasta valikosta ”Saapuminen ja lähtö”.
Jos tiedämme asiakkaan matkatiedot (lennon tiedot, saapumisajat rautatieasemalla jne.), Meillä on mahdollisuus järjestää tapaamisemme agenttimme kanssa sisäänkirjautumista varten tarkalla hetkellä.
Jos asiakas ei anna meille saapumisaikaa, EI OLE KOSKEVA HENKILÖSTÖJÄRJESTELMÄ odottaa huoneistoa sisäänkirjautumisen yhteydessä.
Ellei toisin mainita, sisäänkirjautumisaika on klo 15.00. klo 20.00. ja uloskirjautuminen on tehtävä viimeistään klo 11.00.
Mikäli mahdollista, asiakas voi kuitenkin pyynnöstä kirjautua sisään ja uloskirjautua hänelle sopivimman ajan.
Saapumisaika ja lähtöaika klo 9.30–18.00. ovat mahdollisia 25 euron maksulla.
Saapumisaika keskiyön jälkeen on mahdollista 50 € maksulla.


TARKASTUS EI TAKUA, jos asiakas ei toimita tätä tietoa.

Pyydämme vieraita ilmoittamaan meille mahdollisesta viivästymisestä saapumisaikaan.

3 - Peruutusehdot:

a) Jos asiakas peruuttaa

30 päivän kuluessa ennen saapumista maksu maksetaan kokonaan takaisin, lukuun ottamatta 50 euroa (käsittelymaksu).
Maksua ei palauteta 7 päivän kuluessa ja alle 30 päivää ennen saapumista.
Jos peruutus tapahtuu alle 7 päivää ennen saapumista, asiakkaalle veloitetaan varauksen koko hinta.
b) jos toimisto peruuttaa:

Harvoissa tapauksissa, joissa odottamattomat olosuhteet pakottavat viraston peruuttamaan huoneiston varauksen, asiakas voi halutessaan varata toisen huoneiston, joka on samanlaisten ominaisuuksien joukossa monenlaisia ​​tarjouksiamme.
Jos vaihtoehtoiset vaihtoehdot eivät sovi asiakkaan tarpeisiin, palautamme talletuksen kokonaismäärästä ja RentalinRome ei enää vastaa.


Yhden edellä kuvatun tapahtuman tapauksessa sitoutumme kuitenkin tarjoamaan asunnon, jolla on samat tai korkeammat ominaisuudet alun perin varattuun asuntoon.

4 - Vakuusmaksu:

Joillekin huoneistoille vaaditaan vakuus vahingonkorvausta vastaan. Tämä talletus ei yleensä ylitä 300 euroa lyhytaikaisen vuokran tapauksessa ja 1000 euroa pitkäaikaisen vuokrauksen tai erityisten arvokkaiden huonekalujen osalta.

Jos uloskirjautumisen yhteydessä kaikki huoneistossa on kunnossa, vakuuden kokonaismäärä palautetaan kokonaan. Yleensä vakuus on maksettava saapuessasi käteisellä (euroina) tai luottokortilla.

5 - Huoneiston olosuhteet:

Asiakkaan saapuessa huoneisto siivotaan ja valmistetaan kupongissa ilmoitettujen asiakkaiden lukumäärälle.
Asiakas vastaa kaikista huonekaluihin tai muuhun esineeseen hankitusta vahingosta asunnon sisällä.
Jos asiakas havaitsee tarkastuksen aikana, että asunnossa on jotain rikki tai se ei toimi kunnolla, hänen on välittömästi ilmoitettava asiasta.
Ryhmän johtaja, jonka nimi näkyy varausvahvistuksessa, on vastuussa oleva henkilö vahingoista.
Asiakas kerää avaimet huoneiston sisällä sisäänkirjautumisen yhteydessä ja palauttaa sen omistajalle tai hänen edustajilleen uloskirjautumisen yhteydessä.


6 - Huoneiston kuvaus:

Huoneistojen kuvaukset on tehty uskollisesti ja vastaavat totuutta.

7 - Kaikenlaiset lemmikkieläimet hyväksytään yksinomaan aikaisemman kyselyn ja kiinteistön vuokranantajan luvan jälkeen. Asiakkaita pyydetään ottamaan yhteyttä varauslentoyhtiöihimme varauksen yhteydessä, jotta voisimme pyytää tällaista lupaa. Jos lupaa ei ole saatu ja lemmikkieläimet on tuotu omaisuuteen, vuokranantajilla on oikeus peruuttaa varaus.

8 - Henkilömäärä: Varauksen aikana ilmoitettujen henkilöiden määrää ei voi muuttaa oleskelun aikana. Mahdolliset ylimääräiset vieraat - jos niitä ei ilmoiteta etukäteen - aiheuttavat kupongin peruutuksen.

9 - Huoneiston uusiminen:

Asiakkaamme pyydetään ystävällisesti jättämään keittiö puhdistetuksi (erityisesti pestyihin astioihin) ja heittämään roskat astioihin, jotka saattavat olla palatsin ulkopuolella. Jos konetta ei ole puhdistettu, asiakkaalle veloitetaan 25 euron vakuusmaksu, joka on maksettu aiemmin käteisellä tai luottokortilla.

10 - Varkaudet / vahingot:

Rentalinrome S.r.l. ei ole vastuussa mistään varkauksista tai henkilövahingoista vieraiden sisällä huoneistomme sisällä. Tästä syystä suosittelemme matkavakuutuksen vakuuttamista.

11 - Tietosuoja:

Kaikki asiakkaan tiedot ovat tiukasti yksityisiä, ja niitä saa käyttää vain kaupallisista syistä yhtiön rajoissa 30.6.2003 annetun henkilötietojen suojan säännöstön mukaisesti

Mitään annetuista henkilötiedoista, kuten osoitetta, puhelinnumeroa jne., Ei myönnetä ulkopuolisille, ja kaikki henkilötiedot käsitellään salaa asiakkaan yksityisyyden varmistamiseksi.

12 - Sovellettava laki:

Nämä varausehdot kuuluvat Italian lain soveltamisalaan. Rooman tuomioistuin on ainoa toimivaltainen elin, jos riita on. Pidätämme oikeuden tehdä muutoksia tämän asiakirjan osiin.

13 - Evästeiden käytäntö:

Kun selaat rentalinrome.com-sivustoa, mainoskampanjat sijoitetaan tietokoneellesi, jotta voimme ymmärtää, mistä olet kiinnostunut. Näytön mainontakumppanimme, AdRoll, antaa meille mahdollisuuden esittää mainoksesi uudelleen kohdistaminen muihin sivustoihin aiemman vuorovaikutuksen perusteella kanssa hireinrome.com. Kumppanimme käyttämät tekniikat eivät kerää henkilökohtaisia ​​tietoja, kuten nimesi, sähköpostiosoitteesi, postiosoitteesi tai puhelinnumerosi. Voit vierailla tällä sivulla, jos haluat jättää AdRollin ja niiden kumppaneiden kohdistetun mainonnan.


Tutustu muihin alueisiin

Trevin suihkulähde
  • 45 Huoneisto
Piazza Navona
  • 97 Huoneisto
Espanjan portaat
  • 86 Huoneisto
Pyhän Petersin Basilika
  • 112 Huoneisto
Colosseum
  • 57 Huoneisto
Trastevere Area
  • 99 Huoneisto
Rome Parioli
  • 15 Huoneisto
Termini Aseman
  • 34 Huoneisto
Campo de' Fiori
  • 42 Huoneisto
Muut vyöhykkeet
  • 36 Huoneisto