Rom semesterlägenheter | Rom boende med uthyrning i Rom | RentalinRome

Passion för våra gäster

Rental in Rome erbjuder ett brett utbud av lägenheter och takvåningar i hjärtat av Rom. Vi har valt fler än 500 boende nära Roms största sevärdheter såsom Colosseum, Spanska trappan och Sankt Peters katedral.

Varje lägenhet är strikt inspekterad av vår personal för att säkerställa kvalitetssemester för våra gäster. Att boka en lägenhet är snabb och enkel och kan spara dig så mycket som 50% över hotell. Uthyrning i Rom anses nu vara den ledande Internetleverantören i Rom. Vårt mål är att ge dig den bästa lägenheten till lägsta pris.

RentalinRome-gruppen grundades 2003 och vi har lång erfarenhet inom semesterhyresektorn, vi kan tillgodose alla typer av behov hos våra kunder, vi kan anpassa våra tjänster utifrån de mottagna förfrågningarna. Våra kunders tillfredsställelse är fortfarande prioritet för vår personal. Många av våra lägenheter erbjuder "DEN BÄSTA PRIS GARANTERADE", vi garanterar marknadens bästa pris, om kunden hittar samma lägenhet som annonseras för samma datum till ett lägre pris än publicerat på rentalinrome.com kommer vi omedelbart att tillämpa lägsta pris .

* Månadspriser specialpris
* Sista minuten
* Alla verktyg ingår
* Fullt utrustade kök
* Alla sängkläder och handdukar
* TV med video, Stereo med CD-spelare
* Faxmaskiner finns på begäran
* Tvättservice
* Städning finns tillgänglig
* Företagsprogram och priser tillgängliga
* 24 timmars akutservice
* På utvalda platser: portvakt, concierge och hälsoklubb
* Överföring på begäran


Problem med din booking?
Problem med din lägenhet?

För något problem, skicka ett mail till:

customerservice@rentalinrome.com

Eller ring oss:

Rome: +39 06 3220068
Fax: +39 06 23328717

Rental in Rome in Tryck


Rental in Rome erbjuder ett brett utbud av lägenheter och takvåningar i hjärtat av Rom. Vi har över 15 års erfarenhet av semesteruthyrning.

Rental in Rome is recommended by: