Villkor Lägenhet i Rom | RentalinRome.com

Villkor

1. Allmänna bokningsvillkor:

En lägenhet bokas ENDAST efter att en kund har fått en officiell bokningsbekräftelse (nedan kallad "kupong").

- En klient som bokar en lägenhet accepterar implicit våra villkor, avbokningsregler och erkänner samtidigt att lägenheten uppfyller alla krav hos en kund. En bokningsprocess består av en betalning från 20 till 30% av en total Kostnaden för en reservation av lägenheten. En balans måste betalas uteslutande i kassan vid ankomsten. En balans överstiger € 1000 kan också betalas med ett kreditkort (Visa / Mastercard) genom att fylla i ett formulär som tillhandahålls av en uthyrare i Rom-agenter. I formuläret accepterar en klient att ha ett kreditkort laddat upp till det angivna värdet. Dessutom måste våra kunder lämna in sina kuponger vid ankomsten till lägenheten.

- Under julperioden kan nyårsafton och påsk en lägenhet bokas i minst fyra (4) nätter till ett pris som i "högsäsong" fästet i prislistan.

- Varje bokning är föremål för en extra avgift på 50 euro.

Övernattningsskatt i Rom

En avgift på 6,00 € kommer att tillämpas från den 1 september 2014. Detta gäller för alla som vistas i övernattning inom Roms gränser vid slutet av varje vistelse. Barn under 10 år är befriade från betalning. För ytterligare information, besök följande webbplats
Avgift: 6,00 euro per person och natt max 10 dagar.

On-line bokningsförfarande:

On-line bokningsförfarande gäller för varje egendom som är undertecknad med en "bok nu" -symbol på sin interna webbplats.

A) Verifiera tillgången till en egendom med hjälp av en tillhörande kalender som är tillgänglig på vår webbplats eller genom att använda filter av tillgänglighet som kan nås på varje "områdesmeny".

B) Fyll i en blankett "Slutför din bokning" tillgänglig på den interna fastighets webbplatsen. Det kommer att kräva dina personuppgifter (förnamn, efternamn, telefonnummer, e-postadress, ursprungsland) och läsa och godkänna en sekretesspolicy (codice privacy) och användarvillkor.

C) Klicka sedan på "Betala in" för att komma åt ditt privata område där du kan hitta all information om din bokning i rullgardinsmenyn "din bokning". Du kommer att skickas en välkommen email från vårt bokningssystem (det från ett tidigare steg) där du får ditt användarnamn och lösenord till det privata området för eventuell framtida inloggning eller en annan bokning.

D) Klicka på "betala nu" för att slutföra bokningen genom att fortsätta med ovan nämnda förskottsbetalning via ett säkert Paypal-system.

E) Nerbetalningen måste slutföras inom 60 minuter (en timme) från en begäran om upprättande, annars kommer alternativet att upphöra och bokningen avbryts. Som en konsekvens kommer fastigheten att bli tillgänglig för andra kunder. Observera att i ditt privata område kan du hitta en lämplig timer som anger ett antal minuter kvar för att slutföra bokningsförfarandet.

Dessutom, inom ditt privata område kan du hitta olika extra tjänster som kan vara användbara för att hålla din vistelse bekväm. Därför uppmanar vi dig att bekanta dig med "din bokning" rullgardinsmenyn som är tillgänglig i det övre vänstra hörnet av skärmen, precis under en uthyrning i Rom-logotypen.

 
Standardbokningsförfarande:

A) För varje egendom som inte är undertecknad med "boka nu" eller för att fråga om informationen direkt via vår bokningstjänst kan du skicka ett mail till info@rentalinrome.com

B) För de fastigheter som inte är tillgängliga för en online bokning kan du fylla i ett formulär genom att klicka på en "Fråga" -knapp som är tillgänglig på vår hemsida via webbplatsens internetsida. När blanketten är fylld kommer du att kontaktas av ett bokningsagent som tilldelas vem som kommer att vägleda dig genom ett helt bokningsförfarande som söker en bostad som uppfyller alla dina krav.

C) När din bokningsagent har skapat ett bokningsalternativ kan du fortsätta med en utbetalning inom 24 timmar.

D) Lägenheten anses endast bokad när byrån skickar bokningsbekräftelsen.

2 - Incheckning / utcheckningstider

Vi ber dig om att sätta in din ankomsttid och plats minst 3 dagar före ankomst för att kunna erbjuda dig vår assistenthjälp och för att undvika eventuella olägenheter. Utfärdningsenheten är tillgänglig via rullgardinsmenyn, "Ankomst och avresa" i ditt privata område.
Om vi ​​känner till kundens reseinformation (flyginformation, ankomsttid vid tågstationen etc.) får vi chansen att ordna avtalet med vår agent för incheckningen vid en exakt tidpunkt.
Om kunden inte ger oss ankomsttiden kommer det inte att vara något anställd som väntar vid lägenheten för incheckningen.
Om inte annat anges är incheckningstiden från 2:00 p.m. till 8:00 p.m. och utcheckningen måste ske senast kl. 11.00.
Men om möjligt kan kunden på incheckning och checka ut på den bekvämaste tiden för honom / henne.
Checka in tid och kolla tiden utanför öppettiderna kl. 9.30 -8.00 är möjliga med en avgift på 25 euro.
Incheckningstid efter midnatt är möjligt med en avgift på 50 euro.

INSÄTTNINGEN INTE GARANTIERAS OM KUNDEN INTE ANVÄNDER OSS DENNA INFORMATION.

Vi ber gärna att informera oss om eventuella förseningar vid ankomsttid.

3 - Avbokningsregler:

a) Om kunden avbryter

Inom 30 dagar före ankomst kommer betalningen helt återbetalas, med undantag för 50 € (hanteringsavgift).
Inom 7 dagar och mindre än 30 dagar före ankomst kommer inte betalningen att återbetalas.
Vid avbokning inom mindre än 7 dagar före ankomst kommer en kund att debiteras hela kostnaden för bokningen.
b) om byrået avbryter

I de sällsynta tillfällen där oförutsedda omständigheter tvingar byrån att avbryta lägenas bokning kan kunden välja att boka en annan lägenhet med liknande egenskaper bland vårt brett utbud av erbjudanden.
Om alternativalternativen inte passar kundens behov kommer vi att återbetala det totala insättningsbeloppet och RentalinRome kommer inte att ha något annat ansvar.
Men vid en av de ovan beskrivna händelserna förbinder vi oss att tillhandahålla en lägenhet med samma eller högre egenskaper hos den ursprungligen bokade lägenheten.
 
4 - Deposition:

För vissa lägenheter krävs en deposition mot skador. Denna deposition är vanligtvis inte högre än € 300 vid korta hyror och € 1000 vid långtidsuthyrning eller vid lägenheter med speciella prestigefyllda möbler.

Om vid utcheckningen är allt i lägenheten i ordning, kommer det totala beloppet av depositionen att återbetalas till fullo. I allmänhet måste deposition betalas vid ankomst i kontanter (i euro) eller kreditkort.

5 - Lägenhetsförhållanden:

Vid kundens ankomst kommer lägenheten att städas och förberedas för antalet gäster som anges på kupongen.
Klienten är ansvarig för eventuella skador på möblerna eller något annat föremål under vistelsen inuti lägenheten.
Om kunden upptäcker något bruten eller inte fungerar korrekt i lägenheten, måste han / hon genast informera oss om problemet.
Gruppledaren, vars namn framgår av bokningsbekräftelsen, är den ansvarige vid eventuella skador.
Nycklarna kommer att samlas in av lägenheten i lägenheten vid incheckningen och måste returneras till ägaren eller en av hans / hennes representanter vid utcheckning.


6 - Lägenhetens beskrivning:

Beskrivningarna av lägenheterna har gjorts trogna och motsvarar sanningen.

7 - Husdjur av alla slag och storlekar accepteras exklusivt efter en tidigare förfrågan och efterföljande auktorisation av en hyresvärd. Dessutom uppmanas våra kunder att kontakta våra bokningsagenter under en bokningsprocess för att begära ett sådant tillstånd. Om tillståndet inte har erhållits och husdjur har blivit föremål till fastigheten har hyresvärdarna rätt att avboka bokningen.

8 - Antal personer: Antalet personer som anges under bokningsförfarandet kan inte ändras under vistelsetiden. Eventuella extra gäster - om inte meddelas i förväg - kommer att leda till avbokning av biljetten.

9 - Lägenhetsredovisning:

Våra kunder vänligen uppmanas att lämna köket städat (i synnerhet disken tvättas) och kasta soporna i behållarna som kan hittas utanför palatset. Vid ej rengöring av köket debiteras en kund 25 euro av hans deposition betald tidigare med kontanter eller med kreditkort.

10 - Stölder / skador:

Rentalinrome S.r.l. är inte ansvarig för stöld eller personskador mot gästerna i våra lägenheter. Av denna anledning föreslår vi starkt att du skriver en reseförsäkring.

11 - Sekretess:

All kundens information är strikt privat och ska endast användas av kommersiella skäl inom bolagets gränser enligt Lagstiftningsdekretet nr 190 av den 30 juni 2003

Ingen av de personuppgifter som tillhandahålls, såsom adress, telefonnummer etc kommer att beviljas utomstående, och all personlig information kommer att behandlas hemligt för att säkerställa kundens integritet.

12 - Tillämplig lag:

Dessa bokningsvillkor är föremål för italiensk lag. I händelse av tvist kommer domstolen att vara den enda behöriga organet. Vi förbehåller oss rätten att göra ändringar i delar av detta dokument.

13 - Cookies Policy:

När du surfar på rentalinrome.com kommer annonseringskakor att placeras på din dator så att vi kan förstå vad du är intresserad av. Vår visningsannonspartner, AdRoll, gör det möjligt för oss att presentera dig med omriktad annonsering på andra webbplatser baserat på din tidigare interaktion med rentalinrome.com. De tekniker som våra samarbetspartners anställer samlar inte in personlig information, till exempel ditt namn, e-postadress, postadress eller telefonnummer. Du kan besöka den här sidan för att välja bort AdRolls och deras partners riktad annonsering.


Upptäck andra zoner

Trevi fontän
  • 45 Lägenheter
Piazza Navona
  • 97 Lägenheter
Spanska trappan
  • 86 Lägenheter
Peterskyrkan
  • 113 Lägenheter
Colosseum
  • 57 Lägenheter
Trastevere området
  • 100 Lägenheter
Parioli
  • 15 Lägenheter
Centralstationen Termini
  • 34 Lägenheter
Campo de' Fiori
  • 42 Lägenheter
Andra zoner
  • 36 Lägenheter